top of page
2023-12-Praktiko-36.jpg

Wij helpen je graag verder!👇

2023-12-Praktiko-09.jpg

LOGOPEDIST

ANNELIES REYNDERS

📚 In juni 2016 studeerde ik met onderscheiding af als logopediste aan de Thomas More Hogeschool in Antwerpen.

💡Tijdens mijn stages kwam ik in contact met een grote variatie aan problematieken, zoals het buitengewoon onderwijs type 2, volwassenen met stemproblemen en niet-aangeboren hersenletsels en kinderen met taalproblemen, leerstoornissen en articulatieproblemen.

  

Ik vind het heel interessant en uitdagend om met verschillende doelgroepen te werken.

🤓 Zowel kinderen als volwassenen kunnen bij mij terecht voor onderzoek en behandeling van:

  • Taalproblemen

  • Leerstoornissen (lezen, schrijven, rekenen)

  • Prelogopedie (logopedie bij zeer jonge kinderen, voedingsproblemen bij jonge kinderen en kinderen met een beperking)

  • Articulatieproblemen

  • Afwijkende mondgewoonten

  • Neurogene communicatiestoornissen (afasie, dysartrie)

🙌 Naast de praktijk werk ik ook als logopediste in ’t Weyerke, waar ik werk met kinderen en volwassenen met een beperking.

💪 Toen mijn broer Michiel besliste om deze praktijk te openen, heb ik geen moment getwijfeld om mee aan boord te springen. Het was immers al een hele tijd onze droom om samen een multidisciplinaire praktijk op te starten.

LOGOPEDIST

LIZE BERVOETS

📚In 2023 studeerde ik af als logopediste aan de Thomas More Hogeschool in Antwerpen. Ik ben een goedlachse en enthousiaste logopediste met een groot hart voor kinderen.

💡Tijdens mijn opleiding deed ik ervaring op met verschillende doelgroepen. Zo kwam ik tijdens mijn stages in contact met zowel volwassenen als kinderen. 


Ik stond in voor het diagnostiseren en behandelen van volwassenen met verworven spraak-, taal-, slik- en stemstoornissen en kinderen met spraak- en taalstoornissen, leerstoornissen en afwijkende mondgewoonten.

💪🏼 Door in te spelen op de interesses van het kind en door mijn creatieve aanpak motiveer ik kinderen om samen doelen te bereiken.
Ik behandel kinderen met spraak-, taal-, lees-, spellings- en rekenmoeilijkheden. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in oromyofunctionele therapie (OMFT) en behandel ik afwijkende mondgewoonten.

🤓In de toekomst wil ik me verder verdiepen in verschillende domeinen, want stilzitten is niets voor mij.

2023-12-Praktiko-20.jpg
bottom of page